torstai 6. syyskuuta 2012

Pitkissä kantimissa

Ollut tämä blogin rustaaminen viimeisen puolentoista kuukauden aikana. Koirahommista pitää kirjoittaa erillinen kooste, mutta tässä kalajuttuja tiivistettynä. Paha karma on vaivannut kalastusta. Muurameen tuli tehtyä muistaakseni kolme reissua, saaliina 1 kirre ja 1 pikku taimen. Tosin toissapäivänä sain kiintiökalat ylös palokunnan suvannosta. Arkiaamuna oli hienoa, kun olin ainoa kalastaja koko joella.

Palsankosken reissu oli tyylipuhdas MP ja elämäni eka reissu Raudanjärvelle tuotti 2 karkuunpäästettyä kirreä. Tosin tärpitkin oli pirun kovassa, oikein kukaan O-P:tä lukuunottamatta, ei saanut mitään. Vaajavirtakaan ei ole antanut kuin pari alamittaista. Kävin myös koluamassa "kotijokea" Karstulassa, saaliina pari säynettä ja ahvenia. Tosin parempaa kalaa siinä ei pitäisi ollakaan.

Ehdin ostaa myös käytetyn kasin vavan (Loop Blueline), jonka jo onnistuin pätkimään Vaajavirralla. Tilalle piti ostaa Airflo Airlite 8# 10' competition special, joka yhden reissun perusteella osoittautui soivaksi peliksi. Tuntumaltaan paljon parempi kuin vanha Loopin blueline. Onneksi tämä kesälomaviikko tosiaan alkoi paremmalla kalareissulla. josko tuuri vaikka kääntyisi. Kohta Liekkilammille kokeilemaan, josko kalaonni jatkuisi.

Myllykoskea Karstulassa

Muuramenjoen kauniinvärinen kirre

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti