sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Liekkilammet 27.05.

Eelin, 6v, kanssa vietettiin päivää pääosin veneestä kalastamalla. Ei tullut kalaa. Paitsi Eelille ahven. Sekin oli kova juttu tuon ikäiselle. Ensimmäinen kala ja vielä omalla virvelillä. Kelakauppaan tosin joutuu, kun Abun halvan UL-setin haspelikela antautui.
Itse uittelin perhovehkeillä lähinnä boobyjä. Vaikkei kalaa tullutkaan, totesin, että ankkuri helpottaa veneestä kalastamista aika tavalla. Tiedä sitten vaikuttiko kalantuloon kuinka paljon, että toisen lammella olleen venemiehen mukaan, eteläisen lammen päätyverkosta puuttui. puolet. Sanoi soittaneensa tietoa seuran suuntaan. Voi olla jollekin verkkomiehelle kiva ylläri, kun kirjolohiparvi sattuu Päijänteessä uimaan pyydykseen.
Kolmen ukon virppaporukka sai yhden kirren haaviin asti. Vesi ainakin on lammillakin niin korkealla, että ihan varmasti kala siirtyy lampien välillä ja sitämyöten ehkä Päijänteeseen. Toivottavasti Koukun ja Paukun nettisivuille tulee infoa uusista istutuksista entiseen malliin, sitä ennen saa lammet olla osaltani rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti